تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین)
دانلود تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین) , دانلود فوری تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین) , تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین) کامل و قابل ویرایش
مقاله درباره کشیدگی ها ;تحقیق درباره کشیدگی ها ;کشیدگی ها ;تحقیق کشیدگی ها
تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین)
دسته بندی | تربیت بدنی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 19 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 13 |
دریافت فایل
توضیحات :
فایل تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین)در قالب Word دارای 13 صفحه قابل ویرایش.
بخشی از متن :
اسپرین یعنی كشیدگی یا پارگی لیگامنت. این پارگی ممكن است به صورت كامل، سطحی و یا جزئی باشد. صحبت درباره پارگی كامل یا شدید لیگامنت كه بسیار جدی است و معمولاً هم نیاز به عمل جراحی میباشد از بحث ما خارج است. خوشبختانه اكثر كشیدگیهای ورزشی ناشی از پاره شدن سطحی لیگامنت میباشد، كه بهبودی كامل آن در طول چند هفته میسر است. در كشیدگی جزئی فقط چند تا از رشتههای لیگامنت پاره و یا كشیده میشوند، بدین لحاظ صدمه و آسیبدیدگی هم بسیار جزئی است.
در پارهای مواقع یك لیگامنت از استخوان جدا شده و با خود تكه استخوانی را همراه میآورد. كه در این حالت (كندگی استخوان یا جدا شدن رباط و یا تاندون) نامیده میشود. (یعنی پارگی قسمتی از بافت كه از نسج خود جدا شده باشد). مشكل است كه این نوع كشیدگی یا شكستگی را بدون عكسبرداری با اشعه (X) ایكس تشخیص داد. اكثر پزشكان ورزشی برای هر نوع كشیدگی، عكسبرداری به وسیله اشعه ایكس را اصرار میورزند. در حالی كه من استفاده از اشعه ایكس را هنگامی تجویز میكنم كه تغییر شكل، تورم و درد شدید در محل آسیب دیده مشاهده شود. چنانچه تورم و درد در طول 24 ساعت از بین نرود، در این صورت به عكسبرداری به وسیله اشعه ایكس نیاز میباشد.
بهتر است در مورد لیگامنتها یا رباطها بیشتر بدانیم
لیگامنتها به وسیله رگهای خونی تغذیه میشوند، و هر نوع پارگی لیگامنت سبب پاره شدن یكی از رگهای موئین میشود، و در نتیجه خونریزی داخل مفصل ایجاد میشود. این همان چیزی است كه تورم سریع یك مفصل آسیب دیده را موجب میشود. میزان و اندازه یك تورم همواره خاك از كشیدگی یا پارگی شدید نیست، بلكه این تورم نشان دهنده آسیبی است كه به رگهای خونی وارد شده و لیگامنتها صدمه ندیدهاند. معمولاً پزشكان معالج كشیدگیها را با روش (I.C.E) انجام میدهند. (I) مخفف یخ، (C) مخفف كمپرس با حوله تر و (E) مخفف تبخیر و تصعید به عضو آسیبدیده است.
استفاده از یخ در ماساژ دادن موضع درد، كمكی به منقبض شدن رگهای خونی داخل مفصل و كاهش خونریزی است. عمل كمپرس و تصعید بیشتر برای نقصان خونریزی داخل مفصل صورت میگیرد.
هنگامی كه خونریزی متوقف شدف معمولاً بعد از 48 ـ 24 ساعت به ورزشكار اجازه داده میشود تا حركات محدودی را روی مفصل انجام دهد. در صورتی كه حركت، درد و ناراحتی مفصل را سبب شود، شخص مصدوم فقط میتواند به فعالیتهایی مبادرت ورزد كه موجب بروز درد نشود. در اینجا درد به عنوان یك راهنما به حساب میآید.
به هیچ وجه برای معالجه كشیدگی از حرارت درمانی استفاده نكنید، زیرا حرارت سبب افزایش جریان خون در یك نقطه و موجب افزایش میزان تورم میشود. استفاده از حرارت زمان درمان را طولانیتر میكند. بسیاری از متخصصات و مربیان ورزشی استفاده از گرداب را برای معالجه و مداوای كشیدگی توصیه میكنند. در حالیكه حرارت درمانی سبب افزایش جریان خون میشود و نباید از این روش به عنوان درمان استفاده كرد و گاهی اوقات، پزشكان به شخص آسیب دیده استفاده از گرداب یا حرارت را، آنهم بعد از گذشت مدت زمانی حدود 72ـ 48 ساعت بعد از آسیبدیدگی توصیه میكنند. به هر حال این نوع معالجه برای درمان آسیب های ورزشی متداول نیست. علت بروز اكثر كشیدگی یا پیچیدگیهای مكرر به مفاصل بیثباتی هستند كه نیاز به معالجه پیچیدهتری دارند. بهتر است درباره مفصل بیثبات بیشتر صحبت كنیم. مفصل بیثبات، مفصلی است كه نمیتواند در یك جهت حركت طبیعی و معمولی داشته باشند، و یا هر جا كه لازم باشد نتوان آن را مهار نمود. مثلاً زانوئی كه به پهلو خم میشود مفصل بیثبات است، چنانچه این مفصل در حالت طبیعی قفل شود قادر به تحمل وزن بدن نخواهد بود. پارهای از این مفاصل نیاز به جراحی دارند و تعدادی هم ممكن است تا زمانی كه لیگامنتها التیام پیدا كنند نیاز به گچ گرفتن مفصل داشته باشند. این تصمیمات میبایست توسط پزشك متخصص اتخاذ شود.
كشیدگی با اسپرین درجه دوم
این نوع كشیدگی بسیار شدیدتر از كشیدگی نوع اول (خفیف) است، زیرا لیگامنت پاره شده در این نوع آسیبدیدگی به اندازهای ضعیف میشود كه تحمل وزن بدن روی پاها توأم با درد شدید میشود، ولیكن مفصل ثابت و استوار است. علائم مشخصه آن درد و تورم در طول رشته لیگامنت است. معالجحه این نوع كشیدگی همانند كشیدگی درجه اول (خفیف) با همان روش (I.C.E) میباشد.
توصیه میشود به هیچ وجه در یكی دو روز اول آسیب دیدگی وزن بدن را روی پاها قرار ندهید. چنانچه درد و تورم بعد از 24 ساعت كاهش یافت، همانند كشیدگی نوع اول (خفیف) آن را معالجه كنید، و در صورتی كه درد و تورم كاهش پیدا نكرد، بهتر است به اصلاح و مصلحت پزشك و با استفاده از برنامهای مشخص و معین، مانند باندپیچی كردن، راه رفتن با چوب زیربغل به مفصل آسیبدیده فرصت بهبودی بدهید. در پارهای مواقع ممكن است پزشك گچ گرفتن پا را تجویز كند. زیرا گچ گرفتن و باندپیچی مفصل سبب میشود كه لیگامنتهای آسیب دیده به سرعت التیام پیدا كنند. ورزشكاری كه دچار این نوع كشیدگی (درجه دوم) میشود، برای مدت دو تا چهار هفته از تمرین دور خواهد ماند.
و…
فهرست مطالب :
- كشیدگیها (اسپرین) 1
- كشیدگی با اسپرین درجه دوم. 3
- كشیدگی شدید یا اسپرین درجه سوم. 3
- اسپرین.. 5
- اسپرین مچ پا (پیچیدگی) 9
- اسپرین لیگامنتهای جانبی.. 9
- اسپرین مفصل لگن.. 10
- استرین و اسپرین گردن… 11
- كبودی، اسپرین و استرین.. 11
- كشیدگی رباطها 13
- درمانهای اولیه 14
آی پی پی تی را به خاطر بسپارید و بهترین و سالم ترین فایل ها را برای شما از کل وب جمع آوری کردم
و هر لحظه از طریق تلگرام یا پیامک در نهایت تماس در خدمت کاربران برای پاسخگویی هستیم
ⓘ به بزرگترین بانک دانلود مقاله پاورپوینت نمونه سوال پرسشنامه پایان نامه و پیشینه و فایل های گرافیکی خوش آمدید
آی پی پی تی را به خاطر بسپارید و بهترین و سالم ترین فایل ها را برای شما از کل وب جمع آوری کردم و هر لحظه از طریق تلگرام یا پیامک در نهایت تماس در خدمت کاربران برای پاسخگویی هستیم
شماره پشتیبانی سایت آی پی پی تی 09214087336
دانلود تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین)
دانلود تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین)
دانلود تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین)
دانلود تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین)
دانلود تحقیق با موضوع كشیدگیها (اسپرین)
خرید ساعت مچی دانلود آهنگ جدید فروشگاه اینترنتی کفش دانلود پاورپوینت آماده دانلود مقاله